علیرضا مدرکیان رئیس سازمان نظام پزشکی همدان با بیان اینکه سایت بی‌خطرسازی و دفع پسماندهای پزشکی در همدان فعال است، اظهار داشت: بخش عمده‌ای از پزشکان زباله‌های خود را بی‌خطر سازی می‌کنند اما متاسفانه تعداد اندکی از آن‌ها نسبت به این امر بی توجه هستند.

وی با اشاره به اینکه کسی که تولید پسماند عفونی و پزشکی دارد باید خودش هم آن را بی‌خطر سازی کند، تصریح کرد: این یک قانون است و همه پزشکان ملزم به پیروی از آن هستند.

رئیس سازمان نظام پزشکی همدان با تاکید بر اینکه با پزشکانی که زباله‌های خود را بی‌خطر سازی نکنند برخورد می‌شود، عنوان کرد: در مرحله نخست با آن‌ها تعامل می‌کنیم اما در صورتیکه همکاری نکنند از سایر ابزارها استفاده می‌کنیم.

مدرکیان با بیان اینکه هزینه بی‌خطرسازی پسماند عفونی هر مرکز به طور میانگین ماهیانه ۱۰۰ هزار تومان است، اظهار داشت: برای قشر زحمتکشی که تلاششان بالابردن سطح بهداشت و سلامت است، عدم همکاری برای بی‌خطرسازی پسماندها یک نقطه ضعف بزرگ است.

وی با تاکید بر اینکه شهرداری هیچ وظیفه‌ای در قبال جمع‌آوری و بی‌خطر‌سازی زباله‌های عفونی پزشکان ندارد، تصریح کرد: پیمانکاران مربوطه در ازای دریافت هزینه، برای جمع‌آوری پسماندهای عفونی مطب‌ها مراجعه می‌کنند. 

رئیس سازمان نظام پزشکی همدان با بیان اینکه پسماندهای عفونی یک عامل مهم برای انتقال بیماری‌ها است، گفت: وجود اجسام تیز و برنده در زباله‌های پزشکی یک عامل خطر برای سلامتی افراد است.

مدرکیان با تاکید بر اینکه امیدواریم تا پایان سال مشکلات مربوط به پسماندهای پزشکی برطرف شود، اظهار داشت: در این راه خواستار همکاری همه جانبه پزشکان هستیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *