محمد علی محمدی امشب در جمع اصحاب رسانه پیرامون راه اندازی غرفه های عرضه مستقیم محصولات کشاورزی و دامی اظهار داشت: این غرفه ها در راستای سیاست های دولت مردمی برای عرصه مستقیم محصولات کشاورزی باعنوان از مزرعه تا سفره برپا می شوند.
وی افزود: در جلسات گذشته ۱۰ نقطه برای برپایی چادر و ۴ نقطه بر راه اندازی بازارچه در نظر گرفته شده بود اما به دلیل حساسیت مسئله وهمچنین زمان بر بودن کارها به جای برپایی چادر از وانتبارهایی استفاده کردیم تا محصولات کشاورزی ازجمله سیب زمینی را به نرخ مصوب و با کمترین قیمت در بین مناطق مختلف از جمله مناطق کمتر برخوردار عرضه کنند.
فرماندار همدان ادامه داد: ۴ بازارچه نیز در کنار ۴ بازارچه فعلی همدان در مناطق مختلف همدان با عنوان بازارچه های عرضه مایحتاج مورد نیاز مردم برپا شده و از ۲۰ بهمن ماه فعالیت خود را آغاز می کنند و فعالیت آنها دائمی خواهد بود.
وی با بیان اینکه اطلاع رسانی لازم برای آگاهی مردم از فعالیت این عرفه ها باید صورت بگیرد عنوان کرد: ما برای تعادل بخشی بین قیمت ها ناچارهستیم این غرفه ها را برپا کنیم و لازمه آن این است که فعالیت این بازارچه ها به صورت دائمی باشد.
محمدی ادامه داد: همچنین امسال عرضه میوه شب عید ۱۵ روز نسبت به سال گذشته زودتر از سال قبل توزیع میشود چرا که سال قبل عرضه کنندگان با مشکلاتی روبهرو شدند و نتوانستند تمامی محصولات خود را به فروش برسانند.
وی مطرح کرد: قیمت محصولات عرضه شده در این بازارچه ها مقرر شده ۳۰ تا ۳۵ درصد نسبت به قیمت واقعی و پایه محصولات بیشتر باشد و بر همین اساس نیز نظارت های لازم اعمال میشود چرا که فلسفه ایجاد این بازارچه ها تعدیل قیمت است.