علیرضا قاسمی فرزاد در کارگروه اشتغال و سرمایه‌گذاری استان که در سالن شهدای استانداری همدان برگزار شده بود، گفت: برای هر بانک در استان کارنامه‌ای ایجاد شده که برای آن دستورالعمل‌های مشخصی در نظر گرفته‌ایم تا نظارت بر عملکرد بانک‌ها و سیستم بانکداری در استان را افزایش دهیم.

استاندار همدان افزود: همواره به ارائه گزارش عملکرد مستند بانک‌های استان دارم و فعالیت آن‌ها زیر ذره‌بین قرار دارد.

وی در همین راستا ادامه داد: بر همین اساس خروجی عملکرد شعب بانکی استان از طریق این فرآیند بررسی می‌‌شود و به مدیران عامل بانک‌ها و وزارت اقتصاد ارسال می‌شود.

استاندار همدان با بیان اینکه تنها ۴۰۰ میلیارد تومان دیگر از محل اعتبارات سفر رئیس جمهور به استان باقی مانده که هنوز تخصیص پیدا نکرده، اظهار داشت: در این سفر ۱۴۰۰۰ میلیارد تومان اعتبارات به استان تخصیص یافته که قرار است مابقی آن به زودی در اختیار استان قرار گیرد.

قاسمی فرزاد به ۹۵۶ پروژه افتتاح و کلنگ‌زنی شده استان در دهه فجر اشاره کرد و گفت: با توجه به مشکل آبی که استان همدان با آن مواجه بود در جهت مدیریت مصرف بخش کشاورزی به دنبال افزایش ۱۸۰ هکتار گلخانه به ظرفیت ۲۲۰ هکتاری گلخانه‌های استان هستیم.

استاندار همدان تاکید کرد: استان باید در سه سال اخیر به رشد ۷.۵ درصدی برسد که برای آن برنامه‌ریزی دقیقی انجام شده و از تمام دستگاه‌های اجرایی خواستار توجه به عمل کردن این برنامه هستیم.

قاسمی فرزاد از مدیران کل استان خواست تا در ارئه گزارشات و عملکردهای سازمان‌های زیر مجموعه خود نهایت دقت و توجه را داشته باشند و گفت: چشم‌انداز و اهداف استان بر اساس همین گزارشات صورت می‌گیرد برای همین ارائه گزارشات صادقانه و مستند بسیار حائز اهمیت است.

وی با بیان اینکه تاکنون بیش از ۲۰ هزار و ۴۰۰ فرصت شغلی در سامانه رصد ثبت شده است، تاکید کرد: اطلاعات سامانه رصد صحت‌سنجی شده که قابل استناد می باشد و از مدیران خواستاریم از سیاه‌نمایی بپرهیزند، چرا که اگر مسئولی وضعیت را منفی نشان دهد در جبهه دشمن است.

استاندار همدان خواستار حمایت از طرح‌ها و سرمایه‌گذاران در استان همدان شد و افزود: با روی کار آمدن دولت سیزدهم و توجه به توسعه همه جانبه استان، تاکنون بیش از ۷ میلیون دلار سرمایه‌گذاری خارجی، در بخش‌های مختلف این استان صورت گرفته است.

قاسمی فرزاد تاکید کرد: باید در همدان با انسجام و همدلی مسئولین و مردم زمینه جذب سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی را مهیا کنیم، در این صورت است که می‌توانیم به توسعه پایدار شهر فکر کنیم.

وی ادامه داد: همدان توسعه یافته حق مردم ولایتمدار پایتخت تاریخ و تمدن است که با اجرای پروژه‌هایی در بخش‌های گردشگری فرهنگی، تاریخی، طبیعی و سلامت، علمی و صنعت محقق می‌شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *