استاندار همدان گفت: شمار بیماران مبتلا به کرونا بستری در بیمارستان های این استان در طول یک هفته گذشته نسبت به مدت مشابه قبل از آن ۳۶ درصد افزایش داشته است.

علیرضا قاسمی فرزاد در ستاد مقابله با کرونا استان همدان، افزود: ۱۷۴ بیمار مبتلا به کرونا تا پایان هفته گذشته در بیمارستان های استان بستری شدند که این آمار در هفته قبل از آن ۱۲۸ نفر بود.

وی ادامه داد: همچنین آمار مراجعه به مراکز ۱۶ ساعته استان همدان در هفته گذشته ۴.۱ درصد و مراجعان سرپایی به اورژانس و بیمارستان ها ۱۰۷ درصد افزایش یافته که این آمار نشان دهنده افزایش شمار مبتلایان به کرونا در استان همدان است.

استاندار همدان افزود: روند افزایشی آمار مبتلایان به کرونا در استان موجب تغییر رنگ بندی شهرستان های تابعه شده به نحوی که براساس اعلام وزارت بهداشت، درمان و اموزش پزشکی از مجموع ۱۰ شهرستان تابعه استان همدان، ۶ شهرستان در وضعیت زرد و چهار شهرستان دیگر در وضعیت آبی کرونایی قرار گرفته اند.

نماینده عالی دولت در استان همدان تاکید کرد: در ماه‌های اخیر با باور پایان یافتن شیوع ویروس کرونا، شاهد کاهش چشمگیر استفاده از ماسک هستیم که به منظور توجه افراد به شیوه نامه های بهداشتی باید مدیران پیشگام شده و به عنوان الگوی  رعایت اصول بهداشتی عمل کنند.

وی با بیان اینکه رعایت شیوه نامه های بهداشتی باید در جامعه نهادینه شود، تاکید کرد: استفاده از ماسک، رعایت فاصله گذاری اجتماعی و بهداشت فردی اساس روند نهار ویروس کرونا و ترویج و تثبیت این این فرهنگ در جامعه است.

استاندار همدان با اشاره به مناسبت های پیش رو همچون عید غدیر و بازگشت حجاج افزود: با توجه به عدم رعایت دقیق نکات بهداشتی در برخی از کشورها و پایین بودن میزان تزریق واکسن، ضمن رعایت دقیق پروتکل های بهداشتی در جامعه همزمان با این ایام، وضعیت بهداشتی حجاج در فرودگاه نیز باید به دقت رصد و کنترل شود.

قاسمی فرزاد ادامه داد: باید نسبت به دریافت تست از حجاج و قرنطینه مبتلایان احتمالی به کرونا اقدام شود چرا که در صورت آلوده بودن یکی از آنها احتمال شیوع ویروس افزایش چشمگیری می یابد.

به گفته وی، براساس دستورالعمل ها باید از ۷۰ درصد ظرفیت اماکن سربسته در شهرستان های با  رنگ زرد استفاده شود و  ارائه خدمات و ورود افراد بدون ماسک به اماکن دولتی نیز باید حتما کنترل شود.

استاندار همدان بر ضرورت تزریق دُز سوم و چهارم واکسن به ویژه برای سالمندان و بیماران تاکید کرد و گفت: در شرایط و با توجه رنگ بندی کرونایی حاکم بر استان باید ۷۰ درصد ظرفیت اماکن تفریحی، ورزشی و فرهنگی، رستوران ها، سالن های پذیرایی و هتل ها به منظور پیشگیری از شیوع ویروس استفاده شود.

همدان وارد پیک هفتم کرونا شد

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان با بیان اینکه این استان وارد پیک هفتم کرونا شده است اظهار داشت: از هفته گذشته روند افرایشی کرونا در استان آغاز شده و آمار بیماران سرپایی و بستری افزایش چشمگیری داشته است.

فاطمه ترکمان اسدی با تاکید بر اینکه می‌دانم مردم از پیک‌های کرونا، زدن ماسک و رعایت پروتکل‌های بهداشتی خسته شده‌اند، تصریح کرد: اما در حال حاضر تنها راه در امان ماندن از این بیماری رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی و تزریق واکسن است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان با تاکید بر اینکه مردم هرچه زودتر واکسن بوستر را دریافت کنند، تصریح کرد: میزان پوشش واکسیناسیون افراد ۵ تا ۱۲ سال بسیار پایین است.

ترکمان اسدی با اشاره به اینکه روند واکسیناسیون گروه سنی ۵ تا ۱۲ سال بسیار کند پیش می‌رود، گفت: این موضوع فقط مربوط به همدان نیست و در کل کشور اینگونه است.

وی با بیان اینکه زیر سویه‌های امیکرون درگیری‌های جدی تری در کودکان ایجاد می‌کنند، اظهار داشت: خانواده‌ها هرچه سریعتر نسبت به واکسیناسیون کودکان اقدام کنند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان با بیان اینکه لیست مراکز واکسیناسیون و ساعات فعالیت آن در سایت علوم پزشکی اعلام شده است، گفت: علاوه بر مراکز تجمیعی در برخی مراکز خدمات جامع سلامت هم تزریق می‌شود.

ترکمان اسدی با بیان اینکه اگر کسی دچار علائم مشکوک به کرونا شد باید به مراکز ۱۶ ساعته و مراکز شبانه روزی مراجعه کند افزود: با مراجعه به مراکز تحت پوشش، امکان انجام تست پی سی آر رایگان و ویزیت بیمار وجود دارد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان با بیان اینکه در پیک قبلی انجام تست کرونا را محدود کردیم، اظهار داشت: اما الان به تناسب شرایط همه موارد مشکوک ویزیت و در صورت نیاز تست بدون محدودیت گرفته می‌شود.

ترکمان اسدی با تاکید بر اینکه مردم از سفرهای غیر ضروری پرهیز کنند، گفت: هرچه مواجه افراد با دیگران بیشتر باشد امکان ابتلا هم تشدید می‌شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *