استاندار همدان با بیان اینکه با همکاری و همراهی اداره اوقاف میتوان در راستای تقویت تشکلهای مردمی اقدام کرد، گفت: برگزاری جلسات قرآنی از جمله سنتهای حَسَنهای است که از گذشتگان بهیادگار مانده است و باید آن را حفظ کرد.
علیرضا قاسمی فرزاد ظهر امروز در شورای قرآنی و فرهنگ عمومی استان با بیان اینکه ثقل سند قرآنی استان، تقویت و توجه به تشکلهای مردمی است اظهار داشت: از معیارهای ارزیابی عملکرد دستگاههای اجرایی، توجه به سند قرآنی است.
وی با اشاره به در پیش بودن ماه مبارک رمضان افزود: با توجه به تلاقی ماه مبارک رمضان و سال نو، پیشنهاد میشود در این ماه پرنور، در حسینیه حضرت امام(ره) شهر همدان و دیگر شهرهای استان مراسمات قرآنی برگزار شود.
استاندار همدان با این توضیح که صداوسیمای مرکز استان نیز میتواند این مراسمات قرآنی ماه مبارک رمضان را بهصورت گسترده پوشش دهد و برای مردم استان پخش کند ادامه داد: در عرصه فعالیتهای قرآنی تقویت تشکلهای مردمی باید در اولویت قرار گیرد.
وی با ابراز اینکه با همکاری و همراهی اداره اوقاف میتوان در راستای تقویت تشکلهای مردمی اقدام کرد عنوان کرد: برگزاری جلسات قرآنی از جمله سنتهای حَسَنهای است که از گذشتگان بهیادگار مانده است و باید آن را حفظ کرد.
قاسمی فرزاد اضافه کرد: با توجه به اینکه ماه مبارک رمضان که بهار قرآن است با بهار طبیعت تقارن یافته است، ضرورت دارد با آوای قرآنی این ماه را عطرآگین کنیم و نوجوانان و جوانان را در محافل قرآنی جذب کنیم.
وی درباره وضعیت شورای فرهنگ عمومی استان با بیان اینکه خروجی شورای فرهنگ عمومی باید مسیر مصوبات و مقررات کهنه و فرسوده را تغییر دهد گفت: برنامههای سند شورای فرهنگ عمومی، مبتنی بر بیانیه گام دوم انقلاب باشد.
این مقام مسئول ادامه داد: با توجه به شناسایی پنج مسئله اساسی فرهنگی استان، ضرورت دارد با استفاده از ظرفیت کمیتههای زیرمجموعه ستاد شورای فرهنگ عمومی در راستای حلوفصل آنها کوشید.
وی توضیح داد: کمیتههای زیرمجموعه شورای فرهنگ عمومی که بررسی مشکلات فرهنگی استان را بهعهده دارند باید بتوانند با تلفیق علم و تجربه مسائل اساسی را احصا و در راستای آن اقدام کنند.
استاندار همدان یکی از مشکلات اساسیِ ساختار اقتصادی را خود ساختار اقتصادی دانست که باعث شده است دولتها دچار ناکارآمدی شوند افزود: مشکلاتی که ساختاری هستند توسط بهترین افراد نیز حل نخواهد شد، بلکه باید بهصورت مبنایی برای مشکلات ساختار اقتصادی چارهجویی کرد.
وی با اشاره به اینکه ساختار اداری و دولتی دچار بیماریِ فربه شدن و غیرکارآمد شدن، است که درمان آن نیز کوچکسازی دولت است عنوان کرد: بسیاری از اقداماتی که در ساختار اداری توسط دولت انجام میشود باید بهصورت برونسپاری و یا واگذاری باشد.
قاسمی فرزاد اظهار داشت: باید خروجی شورای فرهنگ عمومی استانی و کارگروههای آن برای شورای فرهنگ عمومی کشور، بهگونهای باشد که تصمیمساز و مسیر مقررات و مصوبات کهنه و دستوپاگیر را تغییر دهد.
وی با تصریح به اینکه اقدامات بنیادین در شورای فرهنگ عمومی میتواند ساختارهای معیوب و فرسوده را تغییر دهد افزود: شورای فرهنگ عمومی در راستای تغییر قوانین کهنه، فرسوده و تدوین قوانین مبتنی بر اسلام و نظام قرآنی حرکت کند.