از نیمه دوم دی ماه به بعد بازار گوشت همدان بی‌ثبات و متلاطم شده است.اگر سری به فروشگاه‌های عرضه گوشت همدان بزنید در جریان گرانی ۱۵ درصدی گوشت نسبت به هفته گذشته قرار خواهید گرفت.گوشت‌های مربوط به طرح کشتار دام‌های عشایر استان که تا ماه گذشته به نرخ کیلویی ۷۰ تا ۷۵ هزار تومان عرضه می‌شد امروز با قیمت هرکیلو ۸۵ تا ۱۰۰هزار تومان فروخته می‌شود.

همچنین گوشت گوسفندی بدون استخوان از قیمت هر کیلو ۱۶۰ هزار تومان به ۱۸۰ هزار و نرخ هر کیلو گوشت گوساله از ۱۵۵ هزار به ۱۷۰ هزار تومان افزایش یافته است.گوشت منجمد هم که کیفیت چندانی به همراه ندارد از قافله گرانی‌ها جا نمانده و از نرخ هر کیلو ۱۲۰ هزار به ۱۳۰ هزار تومان رسیده است.

بدون شک گرانی ۲۰ هزار تومانی هر کیلو گوشت قرمز در همدان سبب کوچکتر شدن سفره‌های اقشار کم در آمد و کاهش قدرت خرید آن‌ها شده اما مسئولان جهاد کشاوری و سازمان صمت نه تنها واکنشی به این گرانی نشان ندادند بلکه وضعیت بازار را با ثبات و عادی توصیف می‌کنند.

حسین فضلی در جمع خبرنگاران، با بیان اینکه هیچ گونه کمبودی در زمینه تولید گوشت قرمز مورد نیاز استان وجود ندارد، اظهار داشت: در حال حاضر در زمینه گوشت قرمز دام سبک و سنگین دارای مازاد تولید هستیم.

وی افزود: گوشت مازادی که تولید شود در ایامی که مورد نیاز و ضروری باشد برای تنطیم بازار استان به بازار تزریق می‌شود. 

معاون توسعه بازرگانی و صنایع تبدیلی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان با بیان اینکه در یکی دو ماه گذشته قیمت گوشت قرمز قیمت ثابت بوده و افزایش قیمت نداشتیم، تصریح کرد: با توجه به میزان کشتار روزانه ومیزان دام عرضه شده جهت کشتار در میدان عرضه دام به نظر می‌رسد مشکل خاصی نداشته باشیم.

فضلی گفت: علاوه بر گوشت قرمز، در زمینه تامین گوشت مرغ مورد نیاز مردم در روزهای پایانی سال نیز اقداماتی انجام شده است.

علی اکبر سپهری وفا، رئیس اتحادیه قصابان همدان از گرانی ۱۵ تا ۲۰ هزار تومانی قیمت هر کیلو گوشت قرمز در بازار همدان خبر داد و اظهار داشت: شرایط نامساعد آب و هوایی و راه بندان در جاده‌ها یکی از علل این افزایش قیمت بوده است.

وی با اشاره به اینکه طرح کشتار و توزیع دام‌های عشایر با نرخ کیلویی ۹۰ هزار تومان ادامه دارد، تصریح کرد: حتی قیمت این نوع گوشت هم نسبت به ماه گذشته افزایش داشته است.

رئیس اتحادیه قصابان با بیان اینکه به طور دقیق نمی‌توانیم قیمت گوشت برای شب عید و بعد از آن ماه مبارک رمضان که تقاضای خرید زیاد است را پیش‌بینی کنیم، گفت: کمبود تولید نداریم اما باید تدابیر لازم برای جلوگیری از ایجاد شوک در بازار گوشت قرمز انجام شود.

به گزارش ، مسئولانی ادعای ثبات در بازار گوشت قرمز و تولید مازاد آن را دارند باید کمی از میزهای خود فاصله گرفته و سری به بازار و قصابی‌ها بزنند تا از نزدیک در جریان نابه سامانی و گرانی ۲۰ هزار تومانی هرکیلو گوشت در مدت کمتر از یک هفته قرار بگیرند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *